Om Strömsholms bil & Maskin

Servat & Reparerat bilar i 23år

Sedan 1999 har vi på Strömsholms Bil & Maskin AB befunnit oss på Västeråsvägen 2 i Kolbäck för att serva och reparera din bil. Strömsholms Bil & Maskin är Kolbäcks äldsta bilverkstad och har en väl inarbetad kundkrets som alltid är återkommande. För oss på Strömsholms Bil & Maskin är det viktigt att skapa en god kundrelationer och erbjuda professionell hjälp tack vare våra välutbildade servicemekaniker.

Boka tid

Du bokar enkelt en tid som passar dig via Autoexperten.

Öppettider
Har du frågor? Ring oss.

073-50 20 553

Autoexperten Strömsholms Bil & Maskin i Kolbäck

Strömsholms Bil & Maskin är auktoriserad och godkänd bilverkstad genom sin anslutning till Autoexerptens verkstadskoncept. Hos oss hjälper vi dig att åtgärda samtliga problem som kan uppstå med ditt fordon. Vårt mål är att hjälpa dig så kostnadseffektivt som möjligt med din service eller reparation. Vi ger dig 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar, vilket är en viktig del för att du skall känna dig trygg med Autoexpertens bilverkstäder. 

När du servar eller lagar din bil hos en auktoriserad bilverkstad från Autoexperten erbjuder vi alltid följande,12 Månaders Assistansförsäkring vid alla servicearbeten, Delbetalning i upp till 24 månader med Autoexpertens egna kort, Alltid 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och vid reparation bibehåller du alltid nybilsgarantin.

Strömsholms Bil & Maskin AB är en Godkänd Bilverkstad vilket är en ny kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder. Syftet är att säkerställa en sund konkurrens inom verkstadsbranschen och se till att de lagar, förordningar och krav som vår verksamhet berörs av också efterlevs. Genom att arbeta enligt Godkänd Bilverkstad skapar vi samtidigt ett systematiskt arbete inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö – frågor som vi anser är viktiga för både oss och er som kund.

Hos Autoexperten Strömsholms Bil & Maskin AB kan du även köpa dom nödvändigaste tillbehören för din bil. Vi har ett begränsat men väl utvalt sortiment av, olja, spolarvätska, bil batterier, torkarblad och glödlampor. Vid reparation av din bil eller vid byte från sommar till vinterdäck har du möjlighet att vänta i vår reception och avnjuta en nybryggd kopp kaffe.
Ring Oss Eller Boka en Tid Direkt
073-50 20 553
Boka Din Tid idag